Vandaag geopend vanaf 14.00
Bel ons  

In samenwerking met Skillz Trainingen biedt het Robin Hood Ribhouse diverse inspirerende bedrijfsarrangementen aan. 

Workshop Teamspirit

Ken je dat? Met de ene collega kun je lezen en schrijven, terwijl de ander je altijd tegen de haren instrijkt. De workshop teamspirit neemt je mee langs alledaagse situaties op de werkvloer. Situaties die aanleiding geven tot hilariteit of tot irritatie en die voor iedereen herkenbaar zijn. In deze workshop wordt op een speelse manier de verschillen tussen teamleden blootgelegd op basis van hun drijfveren. Daardoor leren teamleden elkaar beter begrijpen. De teamspirit neemt toe en communicatie verbetert.

Extra informatie over de workshop teamspirit

Op zoek naar een leuke en innovatieve manier om je teamsessie vorm te geven en de teamspirit te verhogen? Wil je dat jouw teamdag naast een gezellige middag/avond méér oplevert? Met behulp van een spelelement ervaren mensen de kracht van eigen voorkeuren en die van anderen en leren spelenderwijs hoe ze (beter) met elkaar om kunnen gaan. Deze workshop is een leuke manier om de groep losser te maken en op ontspannen wijze te ervaren hoe patronen op het werk zich ontwikkelen.

De duur van de workshop wordt in overleg nader bepaald. Tijdsindicatie tussen 2 á 3 uur. De kosten van een workshop bedragen Eur. 49.50 per persoon, inclusief alle dranken. Deze workshop is aan te vragen voor groepen en teams. Vraag gerust om informatie. Bel naar het Robin Hood Ribhouse op 0599 - 564 825

 

Overzicht Workshops

Wie is skillz Trainingen?

Ontvouw, ontwar, ontwikkel
Skillz Trainingen biedt maatwerk (incompany) trainingen, workshops aan en coacht op klantgerichte, communicatieve en commerciële vaardigheden gericht op management, team en persoonlijke ontwikkeling. Skillz Trainingen is opgericht door Astrid Dijk. Het is mijn persoonlijke missie om mensen beter te maken in zogenoemde soft skills (persoonlijke en sociale vaardigheden). Goede soft skills zorgen voor ware klantambassadeurs en een hoge omzet per klantgesprek.

 

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Marians dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten