open vanaf: 16.00
Bel ons  

Groepsarrangementen

Ideaal voor (bedrijfs)feest of partij!

Iets ondernemen met het hele bedrijf, als teambuilding of u heeft iets te vieren? Het Robin Hood Ribhouse heeft ook voor de zakelijke markt de mogelijkheden in huis om hier iets speciaals van te maken. Misschien wilt u een heerlijk etentje in ons sfeervolle restaurant combineren met iets leuks doen: een schutterscompetitie de schutterij van Sherwood. Met ons schuttersarrangement bevat dit alle ingrediënten voor een gezellige avond.

Daarnaast heeft het Robin Hood Ribhouse de beschikking over haar eigen privé kasteelvertrek "Marians", met eigen bar. Niet alleen gezellig voor een sfeervolle avond eten in groepsverband, ook wordt deze ruimte vaak gebruikt voor inspiratievolle vergaderingen!

Het schuttersarrangement

Behalve een gezellige en lekkere avond uit eten met collega's, familie of vrienden, is Robin Hood Ribhouse ook de locatie voor een compleet verzorgde avond uit. Het schuttersarrangement is een gezellige avond genieten in teamverband. Ontdek uw talenten met de kruis- en handbogen, buksen en pistolen, in de Schutterij van Sherwood. Hierna gaat u lekker genieten van het Robin Hood menu speciaal samengesteld voor groepsreserveringen. Dit arrangement leent zich perfect voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest!  

In combinatie met het privé kasteelvertrek, voor groepen vanaf 25 personen kunt u kiezen voor Marians Schutters Arrangement.

Marians Schuttersarrangement

Een leuke avond vol plezier, iets ondernemen met elkaar en genieten van heerlijk eten in het privé kasteelvertrek Marians. De gehele avond vrij gebruik van de bar, dus alle drankjes zijn inclusief! (Lees meer)

Robin's Vergaderarrangement

De beste ideeen ontstaan nog altijd aan de bar

Bent u op zoek naar de unieke locatie om met uw collega's te vergaderen, een teambuildingdag te houden of een workshop te geven? Dan is Marians, het privé kasteelvertrek van het Robin Hood Ribhouse, de locatie voor u. In een ongedwongen en gezellige sfeer vergaderen. Dat zal de inspiratie zeker ten goede komen. Uw bijeenkomst is geheel verzorgd met drankjes, broodjes en een aansluitend diner. (Lees meer)

Arrangementen speciaal voor de hele familie

U wilt iets leuks organiseren met de hele familie, maar hoe zorgt u ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Onze arrangementen zijn geschikt voor jong en oud en dus ideaal voor wanneer u iets leuks wilt organiseren voor de hele familie! Aan alles is gedacht, voor een onbezorgd gezellig samenzijn!

Robins Familiedag Drouwenerzand

Een complete dag voor de hele familie, jong tot ouder!

Een heerlijke dag voor ieder familielid, met activiteiten, een onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse en kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. Een dag vol lekker eten, vrij drinken en gezelligheid. Robin's Familiedag is voor elk wat wils en geschikt voor jong tot ouder. U hoeft niet verder te zoeken!

Marians dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment, leuk voor alle leeftijden!

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten