open vanaf: 16.00
Bel ons  

Genieten in middeleeuwse sferen

Een avondje lekker en sfeervol uit eten? Een avond gezelligheid anders dan anders? In de buurt van Borger, Drenthe vindt u het Robin Hood Ribhouse. Dit bijzondere steakhouse is volledig ingericht in middeleeuwse stijl. Niet alleen de inrichting en entourage van het restaurant spelen in op de tijd van Robin Hood, ook de heerlijke gerechten zijn hier volledig op aangepast. U heeft een ruime keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Het Robin Hood Ribhouse kenmerkt zich in het bijzonder door zijn specialiteiten vers van de grill. Uiteraard is er ook keus voor de vegetariër en staan er diverse salades op de menukaart.

Ook het rekening houden met diëten is voor onze braadmeesters geen probleem. Zoals Robin overvloedig gaf aan de armen, zijn ook de porties in het restaurant royaal en betaalbaar. Het zal u zeker aan niets ontbreken.

Geschikt voor jong en ouder
Het restaurant is uitstekend voor alle leeftijden. Voor uw kinderen bestaat er een ruime keuze uit 'Little Robin' kindergerechten. Buiten de indrukwekkende beleving van het restaurant, kunnen uw kinderen zich vermaken met een film in de speelhoek. Bij Robin Hood hoeven kinderen dus niet perse op hun troon te blijven, dit maakt het voor u en uw kinderen tot een ongedwongen en onvergetelijke avond.

Bijzonder sfeervolle arrangementen
Tenslotte wil Robin Hood u graag nog even wijzen op de speciale groepsarrangementen op basis van gezelligheid, heerlijk eten, drinken en ook wat doen. Om echt in de huid Robin Hood te kruipen heeft u de mogelijkheid voordat u gaat eten eerst naar de Schutterij van Sherwood te gaan. Kortom het Robin Hood Ribhouse biedt u een voortreffelijke avond, voor elk wat wils.

Steakhouse Drenthe

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten