open vanaf: 16.00
Bel ons  

Robins weblinks

Robin deelt graag onderstaande links van partners en leuke links uit de omgeving.

http://www.hunebedcentrum.nl

In het nieuwe Hunebedcentrum in Borger, gelegen naast het grootste hunebed van Nederland, wordt op een verrassende wijze het leven van de Hunebedbouwers neergezet. Door middel van een spectaculaire film en een bijzondere tentoonstelling wordt ingegaan op de vele mysteries die rondom de hunebedden bestaan.

http://www.maallust.nl

Maallust Bier levert een authentiek en onderscheidend assortiment speciaalbieren. Deze bieren worden ook in het Robin Hood Ribhouse geschonken.  Veel van de Maallustbieren worden gebrouwen met de drie historische brouwgranen, gerst, haver en tarwe. Dit geeft Maallustbieren hun eigen unieke smaak. De bieren worden gebrouwen in Veenhuizen en worden ongefilterd afgevuld, waardoor ze hun natuurlijke troebelheid en volle smaak behouden.

http://www.drouwenerzand.nl

Het attractiepark achter het Robin Hood Ribhouse, waar de Familiedag georganiseerd wordt.

http://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/hondsrug/boomkroonpad.aspx

Rondom bezoekerscentrum Het Boomkroonpad is heel veel te beleven! Een spannende tocht door de worteltunnel. Als een eekhoorn door de toppen van de bomen. Spelen op De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos, waar niets hoeft en veel mag. Hutten bouwen bijvoorbeeld of broodjes bakken. Samen op speurtocht door het woud of met De Bospaardentram langs de mooiste plekjes van de boswachterij.

https://www.westerburcht.nl/

Abdij Westerburcht is een puur en sfeervol hotel in Westerbork, voorzien van o.a. een heerlijke Sauna.

https://www.bungalowparkoverzicht.nl/plaats/drouwen/

Op zoek naar een leuk vakantiepark in onze omgeving? Bungalowpark overzicht toont de 19 vakantieparken die zich in de omgeving bevinden.

Robin Hood Ribhouse
Gasselterstraat 7
9533 PC  DROUWEN
DRENTHE

T. 0599 - 564 825
E info@robinhoodribhouse.nl

Openingstijden
Dagelijks geopend vanaf 17:00 uur
v.a. 5 september zijn wij op maandagen gesloten
Zaterdag vanaf 16:00 uur
Zondag vanaf 14:00 uur


Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten