Vandaag geopend vanaf 14.00
Bellen  

Robin's Familiedag Drouwenerzand

Een complete dag voor de hele familie

Een heerlijke dag voor ieder familielid, met activiteiten, een onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse en kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. Een dag vol lekker eten, vrij drinken en gezelligheid. Robin's Familiedag is voor elk wat wils en geschikt voor jong tot ouder. U hoeft niet verder te zoeken!

We ontvangen jullie vanaf 10:00 uur met koffie, thee en een proeverij van zoetigheden. De kleinste familieleden kunnen een cakeje te versieren. Vervolgens nemen we de activiteiten van de dag met jullie allen door.

Robin's familiedag is gevuld met allerlei mogelijkheden voor alle leeftijden. Met de gehele familie kunt u een rondrit met de trekkerboemel maken door het prachtig groene Drentse landschap. Avontuurlijke gasten kunnen meedoen aan de schutterscompetitie van Sherwood. Onder begeleiding van Robin Hood schieten met hand- en kruisbogen, buksen en pistolen. U kunt volop genieten van alle attracties en lekkernijen in het attractiepark. Natuurlijk is het onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse de hele dag voor u beschikbaar, met vrij gebruik van de bar.

Vanaf 15:00 uur staat er in het Robin Hood Ribhouse voor jullie een uitgebreid buffet klaar. We trappen af met diverse salades, worsten, kazen en dagverse soepen. De braadmeesters verzorgen voor jullie biefstuk, kippenfilet, sparerib, varkensfilet en vis. Met hierbij friet,aardappelen en lekkere kindergerechtjes. We sluiten af met een ijsbuffet van verschillende taarten, ijs- en fruitsoorten.

Dit unieke samenzijn eindigt om 18:00 uur.

Alles inclusief voor:
Volwassenen: €39,75 p.p. Kinderen t/m 11 jaar: € 19,75 p.p. Kinderen t/m 2 jaar: gratis

Wat maakt dit arrangement zo uniek?
De gehele dag een eigen ruimte, waar u op terug kunt vallen. Hier kunt u tussendoor gezellig wat drinken en bijkletsen of misschien even uitrusten. Hier kunt u ook evt. uw buggy(s) kwijt. "

Alles inclusief: toegang tot het park, de schutterij, de tram en al het eten en drinken. Er komen dus geen enkele kosten meer bij, zodat u precies weet waar u aantoe bent.

Voor alle gasten van het dagarrangement is het vrij parkeren.

Zeer gevarieerd programma waar voor alle leeftijden wat leuks te beleven is.

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Robin's Vergaderarrangement

De beste ideeën ontstaan nog altijd aan de bar

Bent u op zoek naar de unieke locatie om met uw collega's te vergaderen, een teambuildingdag te houden of een workshop te geven? Dan is Marians, het privé kasteelvertrek van het Robin Hood Ribhouse, de locatie voor u. In een ongedwongen en gezellige sfeer vergaderen. Dat zal de inspiratie zeker ten goede komen. Uw bijeenkomst is geheel verzorgd met drankjes, broodjes en een aansluitend diner.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten