open vanaf: 16.00
Bel ons  

Robin's Familiedag Drouwenerzand

Een complete dag voor de hele familie

Een heerlijke dag voor ieder familielid, met activiteiten, een onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse en kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. Een dag vol lekker eten, vrij drinken en gezelligheid. Robin's Familiedag is voor elk wat wils en geschikt voor jong tot ouder. U hoeft niet verder te zoeken!

We ontvangen jullie vanaf 10:00 uur met koffie, thee en een proeverij van zoetigheden. Vervolgens nemen we de activiteiten van de dag met jullie allen door.

Robin's familiedag is gevuld met allerlei mogelijkheden voor alle leeftijden. Met de gehele familie kunt u een rondrit met de trekkerboemel maken door het prachtig groene Drentse landschap. Avontuurlijke gasten kunnen meedoen aan de schutterscompetitie van Sherwood. Onder begeleiding van Robin Hood schieten met hand- en kruisbogen, buksen en pistolen. Beide activiteiten duren ongeveer een uurtje. Daarnaast kunt u volop genieten van alle attracties en lekkernijen in het attractiepark. Natuurlijk is het onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse de hele dag voor u beschikbaar, met vrij gebruik van de bar.

In de loop van de middag kunt u in Het Robin Hood terecht voor een uitgebreide middeleeuwse maaltijd. Er zijn soepen naar keuze, en de Braadmeesters staan garant voor alle specialiteiten van de grill. U geniet van een keur aan vleessoorten, warme en koude bijgerechten, en natuurlijk zullen de kindergerechten niet ontbreken. We sluiten de dag af met een heerlijk nagerecht van verschillende soorten ijs, fruit en andere lekkernijen.

Dit unieke samenzijn eindigt om 18:00 uur.

Alles inclusief voor:
Volwassenen: €59,50-p.p. Kinderen t/m 11 jaar: € 24,50 p.p. Kinderen t/m 2 jaar: gratis

Te boeken vanaf 10 personen

Wat maakt dit arrangement zo uniek?
De gehele dag een eigen ruimte, waar u op terug kunt vallen. Hier kunt u tussendoor gezellig wat drinken en bijkletsen of misschien even uitrusten. Hier kunt u ook evt. uw buggy(s) kwijt. "

Alles inclusief: toegang tot het park, de schutterij, de tram en al het eten en drinken. Er komen dus geen enkele kosten meer bij, zodat u precies weet waar u aantoe bent.

Voor alle gasten van het dagarrangement is het vrij parkeren.

Zeer gevarieerd programma waar voor alle leeftijden wat leuks te beleven is.

Onze arrangementen

Arrangementen speciaal voor
groepen of bedrijfsuitje


Marians Schuttersarrangement

Het schuttersarrangement

Robin's Vergaderarrangement

 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten