open vanaf: 16.00
Bel ons  

Dineren in ons prive kasteelvertrek

Marian's

Marian's is het prive kasteelvertrek van het Robin Hood Ribhouse. Deze kasteelruimte kenmerkt zich door de ongedwongen manier van gastvrijheidsbeleving. Marian's heeft haar eigen bar, waar u zelf een biertje kunt tappen, al dan niet met assistentie van een vrolijke deerne. Dit deze ruimte bijzonder geschikt voor allerlei festiviteiten, maar ook vergaderingen.

Kenmerkend voor deze ruimte is het intieme karakter. Deze is gescheiden van het Restaurant. In de ruimte kunt u gebruik maken van de brouwerij, hier kunt u zelf samen met uw gezelschap u drankjes tappen. Ook bevindt zich in deze ruimte de middeleeuwse marktplaats, die gevuld is met allerhande soorten kazen en worstsoorten, een beenham in een klem, diverse salades, broden, kruidenboter en tappernade. De braadmeester staat garant voor een uitmuntend Grillbuffet om uw vingers bij af te likken. Behalve ontspannen genieten van alle lekkernijen komt u in Marian's dus nog eens van de stoel om iedereen tegen te komen bij bar of marktplaats.

Speciaal voor gezelschappen v.a. 25 personen is er de mogelijkheid gebruik te maken van het Marians Schutters arrangement, een compleet all in arrangement waarbij u ook nog iets onderneemt! Ontzettend leuk als bedrijfsfeest of gewoon met de groep vrienden of familie!

Klik hier voor meer informatie over Marians Schuttersarrangement

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten