open vanaf: 14.00
Bel ons  

Het attractiepark Drouwenerzand

Het attractiepark ligt direct naast het Robin Hood Ribhouse. In samenwerking met het attractiepark Drouwenerzand, verzorgen wij een 2 verzorgde arrangmenten, waarbij u aan niets te kort komt. (www.drouwenerzand.nl)

Arrangement "Dagje Drouwenerzand "

Ontvangst vanaf 10.00 uur in Robin Hood Ribhouse met koffie of thee en een proeverij van heerlijke zoetigheden. De kinderen krijgen limonade en kunnen hun cakeje prachtig versieren.

Vervolgens kun je de gehele dag gebruik maken van het Attractiepark; de attracties, speeltoestellen, eten en drinken. Je kunt net zo vaak in- en uitlopen als je wilt.

12.00 - 14.00 uur lekker lunchen in Robin Hood Ribhouse met koffie, thee, melk, soep, warm gerecht, verschillende broodjes, zoet-, vlees-, kaasbeleg, salade, jus o'range, fristi, chocolademelk.ca. 16.00 uur borrelhapjes in Robin Hood Ribhouse.

Om ongeveer 16.30 uur is het arrangement bij Robin Hood Ribhouse afgelopen, maar het Attractiepark is dan nog wel geopend dus als je nog wilt spelen, eten of drinken: je bent van harte welkom!

Gedurende de hele dag staat deze tafel in Robin Hood Ribhouse tot je beschikking.

Dit arrangement is inclusief consumpties.

Uitermate geschikt voor familiedagen, verjaardagen (opa/ oma), personeelsdagen etc.
Volwassenen: € 39,75 p.p. - Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 19.75 p.p. Kinderen t/m 2 jaar : Gratis   (v.a. 10 pers)

(All in) Arrangement Robin's Familiedag Drouwenerzand

Een complete dag voor de hele familie

Een heerlijke dag voor ieder familielid, met activiteiten, een onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse en kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. Een dag vol lekker eten, vrij drinken en gezelligheid. Robin's Familiedag is voor elk wat wils en geschikt voor jong tot ouder. U hoeft niet verder te zoeken!

We ontvangen jullie vanaf 10:00 uur met koffie, thee en een proeverij van zoetigheden. De kleinste familieleden kunnen een cakeje te versieren. Vervolgens nemen we de activiteiten van de dag met jullie allen door.

Robin's familiedag is gevuld met allerlei mogelijkheden voor alle leeftijden. Met de gehele familie kunt u een rondrit met de trekkerboemel maken door het prachtig groene Drentse landschap. Avontuurlijke gasten kunnen meedoen aan de schutterscompetitie van Sherwood. Onder begeleiding van Robin Hood schieten met hand- en kruisbogen, buksen en pistolen. U kunt volop genieten van alle attracties en lekkernijen in het attractiepark. Natuurlijk is het onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse de hele dag voor u beschikbaar, met vrij gebruik van de bar.

Vanaf 15:00 uur staat er in het Robin Hood Ribhouse voor jullie een uitgebreid buffet klaar. We trappen af met diverse salades, worsten, kazen en dagverse soepen. De braadmeesters verzorgen voor jullie biefstuk, kippenfilet, sparerib, varkensfilet en vis. Met hierbij friet,aardappelen en lekkere kindergerechtjes. We sluiten af met een ijsbuffet van verschillende taarten, ijs- en fruitsoorten.

Dit unieke samenzijn eindigt om 18:00 uur.

Let op: De gehele dag vrij gebruik van de bar in Robin Hood, dus alle drankjes inclusief!

Volwassenen: € 55,- p.p. - Kinderen 3 t/m 11 jaar: €22,50 p.p. Kinderen t/m 2 jaar : Gratis - (Min 10 pers).
Alles inclusief: toegang tot het park, de schutterij, de tram en al het eten en drinken. Er komen dus geen enkele kosten meer bij, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie attractiepark Drouwenerzand >>

Onze arrangementen

Valentijnsdag

Arrangementen speciaal voor
groepen of bedrijfsuitje


Marians Schuttersarrangement

Het schuttersarrangement

Robin's Vergaderarrangement

 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten