Vandaag geopend vanaf 17.00
Bellen  

Marian's Dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend een borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

We ontvangen jullie vanaf 10:00 uur met koffie, thee en een proeverij van zoetigheden. Voor de kleinste familieleden is er de mogelijkheid een cakeje te versieren. Vervolgens delen we de kaartjes voor het Attractiepark Drouwenerzand uit.

Tussen 12:00 en 14:00 uur biedt het Robin Hood Ribhouse u een uitgebreide broodmaaltijd. Met verschillende broden, zoet en hartig beleg, salades en kroketten. Grote kannen melk, karnemelk en jus d'orange. U geniet van lekker eten en drinken in een middeleeuwse sfeer.

Om 15:30 uur kunt u de dag afsluiten tijdens het borreluurtje met verschillende hapjes.

Na het borreluurtje kunt u nog even uitrazen in het park en daar een grandioze dag afsluiten
Om 16:30 uur eindigt het arrangement bij Robin Hood.

Gedurende de dag zijn alle dranken inclusief.

Volwassenen: €35.00 p.p. Kinderen t/m 11 jaar: € 19,75 p.p. Kinderen t/m 2 jaar: gratis

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Kerst in Middeleeuwse Sferen

De tijd van gezellig samen zijn en natuurlijk lekker eten
Vier uw kerst extra feestelijk in het Robin Hood Ribhouse. U kunt u genieten van onze maaltijden, zoals u gewend bent van onze menukaart. Ook hebben wij het speciale Robin Hood Kerstmenu of, in het kasteelvertrek Marians, het Robin Hood Kerst Grill Buffet.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten