Reserveer direct
Vandaag geopend vanaf 17.00
Bel ons  

In samenwerking met Skillz Trainingen biedt het Robin Hood Ribhouse diverse inspirerende bedrijfsarrangementen aan. 

Effectieve gespreksvaardigheden in een notendop

Wil jij in een korte tijd geïnspireerd worden hoe je meer resultaat kunt halen uit de gesprekken die je voert? Benieuwd naar hoe je overkomt in jouw communicatie? Kies dan voor deze workshop. Je leert je in te leven in je gesprekspartner, de aandacht te krijgen en regie te houden in het gesprek. De basisgesprekstechnieken; luisteren, samenvatten en doorvragen staan hierin centraal. Voor iedereen die zijn/haar gesprekstechnieken verder wil professionaliseren, is deze workshop bijzonder waardevol.

Extra informatie

Dit is een workshop waarin je beter leert praten èn luisteren. Wie helder communiceert, bereikt meer. Je communiceert de hele dag. Thuis, op het werk, onderweg. Continu voer je gesprekken. Maar hoe zorg je ervoor dat een gesprek op een goede manier verloopt? Zodat een gesprek niet alleen prettig is, maar ook nog eens een goed resultaat oplevert? Dat doe je door je bewust te communiceren en door het toepassen van de juiste gesprekstechnieken. In deze korte interactieve workshop leer je de basistechnieken voor het voeren van een goed en succesvol zakelijk gesprek.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • communicatie / verbale en non-verbale communicatie
  • de basis is LSD / luisteren, samenvatten en doorvragen
  • het goede gesprek / afstemmen op de juiste golflengte
  • Kort en bondig communiceren
  • Omgaan met aannames
  • Do's & Dont's
  • Het behandelen van lastige situaties uit de eigen praktijk

Na afloop van de workshop weet je wat jouw manier van communiceren is en deze aan te scherpen. Je hebt geleerd wat je kunt doen om het gewenste resultaat te bereiken en hebt inzicht verkregen in jouw eigen gewoontes. Tenslotte weet je welke factoren een rol spelen in effectief communiceren en hoe je valkuilen kunt vermijden.

De duur van de workshop wordt in overleg nader bepaald. Tijdsindicatie tussen 2 á 3 uur. De kosten van een workshop bedragen Eur. 49.50 per persoon, inclusief alle dranken. Deze workshop is aan te vragen voor groepen en teams. Vraag gerust om informatie. Bel naar het Robin Hood Ribhouse op 0599 - 564 825

Overzicht Workshops

Wie is skillz Trainingen?

Ontvouw, ontwar, ontwikkel
Skillz Trainingen biedt maatwerk (incompany) trainingen, workshops aan en coacht op klantgerichte, communicatieve en commerciële vaardigheden gericht op management, team en persoonlijke ontwikkeling. Skillz Trainingen is opgericht door Astrid Dijk. Het is mijn persoonlijke missie om mensen beter te maken in zogenoemde soft skills (persoonlijke en sociale vaardigheden). Goede soft skills zorgen voor ware klantambassadeurs en een hoge omzet per klantgesprek.

 

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Marians dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten