Reserveer direct
Vandaag geopend vanaf 17.00
Bel ons  

In samenwerking met Skillz Trainingen biedt het Robin Hood Ribhouse diverse inspirerende bedrijfsarrangementen aan. 

Ken je eigen kwaliteiten en die van je collega

Hoe goed ken jij jezelf? Weet jij wat je heel erg goed doet in je werk? En wat je zwakke punten zijn? Wil jij de professionaliteit en effectiviteit in je werk vergroten? Dan is zelfkennis een belangrijk hulpmiddel. Een goede manier om een persoonlijke sterke en zwakte analyse helder te krijgen is om je kernkwadranten in kaart te brengen. Het is een veelgebruikte methode om je eigen rol binnen het team te evalueren en conflicten met anderen te analyseren. In deze workshop ga je op luchtige wijze aan de slag met je eigen kernkwadranten. Met dit zelfinzicht weet je jezelf en de ander te waarderen op aanwezige kwaliteiten, ken je jouw eigen gebruiksaanwijzing en kun je de ander aanspreken op wat jij nodig hebt om tot resultaat te komen.

Extra informatie

Deze workshop geeft je zelfinzicht. Door helder zicht op je kwaliteiten ontdek je waar je uitdagingen liggen om je verder te ontwikkelen! Dit is spannend, intensief, confronterend, maar vooral heel uitdagend.

Tijdens de workshop ‘Ken je kwaliteiten' ga je onder begeleiding van de trainer eerst zelfstandig aan het werk. Daarna ga je samen met andere deelnemers ontdekken welke kwaliteiten jou uniek maken. Je komt er achter wat de motivatie van je gedrag is. Tevens ontdek je wat er gebeurt wanneer je teveel van deze kwaliteiten inzet. Het geeft je inzicht in welke mogelijkheden je zoal kunt inzetten om te ontwikkelen en te groeien.

De duur van de workshop wordt in overleg nader bepaald. Tijdsindicatie tussen 2 á 3 uur. De kosten van een workshop bedragen Eur. 49.50 per persoon, inclusief alle dranken. Deze workshop is aan te vragen voor groepen en teams. Vraag gerust om informatie. Bel naar het Robin Hood Ribhouse op 0599 - 564 825

Overzicht Workshops

Wie is skillz Trainingen?

Ontvouw, ontwar, ontwikkel
Skillz Trainingen biedt maatwerk (incompany) trainingen, workshops aan en coacht op klantgerichte, communicatieve en commerciële vaardigheden gericht op management, team en persoonlijke ontwikkeling. Skillz Trainingen is opgericht door Astrid Dijk. Het is mijn persoonlijke missie om mensen beter te maken in zogenoemde soft skills (persoonlijke en sociale vaardigheden). Goede soft skills zorgen voor ware klantambassadeurs en een hoge omzet per klantgesprek.

 

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Schuttersarrangement

Behalve een gezellige en lekkere avond uit eten met collega's, familie of vrienden, is Robin Hood Ribhouse ook de locatie voor een compleet verzorgde avond uit. Het schuttersarrangement is een gezellige avond genieten in teamverband. Ontdek uw talenten met de kruis- en handbogen, buksen en pistolen, in de Schutterij van Sherwood.
Hierna gaat u lekker genieten van het Robin Hood menu speciaal samengesteld voor groepsreserveringen. Dit arrangement leent zich perfect voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest!  

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten