Reserveer direct
Vandaag geopend vanaf 17.00
Bel ons  

In samenwerking met Skillz Trainingen biedt het Robin Hood Ribhouse diverse inspirerende bedrijfsarrangementen aan. 

Applaus geeft je vleugels

Hoe gemakkelijk accepteer jij feedback van je collega's? En andersom? Hoe verwoord je jouw reactie, zodat de ander vleugels krijgt? Goede feedback geven is een hele kunst, die niet veel mensen verstaan. Dat is zonde, want daardoor blijven problemen vaak rondzeuren in uw bedrijf, en praten mensen meer óver elkaar dan mét elkaar. Ook positieve feedback is waardevol; een compliment motiveert enorm en kost niets. Deze korte workshop leert je op een prettige en heldere manier kritiek en complimenten geven. Het helpt je om je uit te spreken, ook in situaties waar je dat tot nu toe niet zo makkelijk vindt. Je kunt omgaan met de reacties die je feedback oproept en bovendien beter zelf feedback ontvangen.

Naast het oefenen met lastige situaties is er ook veel aandacht voor het geven van complimenten. Complimenten werken namelijk verslavend. Ze doen verlangen naar meer; naar nóg een compliment. Daarom geven complimenten de prestatiedrang een boost én dragen bij aan een prettige sfeer op de afdeling of binnen je bedrijf. Tijdens de workshop ervaar je dat het helemaal niet zo moeilijk is om zo nu en dan een compliment uit te delen. Op een humoristische, leerzame en interactieve manier gaan jij en je collega's zich verdiepen in het geven van feedback, complimenten en het ontvangen ervan. Kortom: leuk, leerzaam en aan het eind van de workshop ben je gegarandeerd een meter gegroeid!

Extra informatie

De workshop leert je in korte tijd op een prettige en heldere manier kritiek en complimenten te geven. In de workshop wordt korte uitleg afgewisseld met oefeningen en discussies rondom de volgende onderwerpen: Effectieve vormen van feedback geven, feedback ontvangen zonder je aangevallen te voelen, omgaan met complimenten en geven van complimenten, omgaan met reacties, weerstand en emoties, gedachten die je belemmeren of juist helpen, duidelijke afspraken maken.

De duur van de workshop wordt in overleg nader bepaald. Tijdsindicatie tussen 2 á 3 uur. De kosten van een workshop bedragen Eur. 49.50 per persoon, inclusief alle dranken. Deze workshop is aan te vragen voor groepen en teams. Vraag gerust om informatie. Bel naar het Robin Hood Ribhouse op 0599 - 564 825

Overzicht Workshops

Wie is skillz Trainingen?

Ontvouw, ontwar, ontwikkel
Skillz Trainingen biedt maatwerk (incompany) trainingen, workshops aan en coacht op klantgerichte, communicatieve en commerciële vaardigheden gericht op management, team en persoonlijke ontwikkeling. Skillz Trainingen is opgericht door Astrid Dijk. Het is mijn persoonlijke missie om mensen beter te maken in zogenoemde soft skills (persoonlijke en sociale vaardigheden). Goede soft skills zorgen voor ware klantambassadeurs en een hoge omzet per klantgesprek.

 

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Marians dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten