Reserveer direct
Vandaag geopend vanaf 17.00
Bel ons  

Neem uw geliefde fijn uiteten!

Valentijnsdag is de dag om uw geliefde op een bijzondere wijze in de watten te leggen. Wat is er nu mooier dan een romantisch diner bij kaarslicht. De middeleeuwse sfeer van het Robin Hood Ribhouse zal de romantiek zeker verhogen.

Onze gast troubadour Rob Meyer doet graag zijn bijdrage aan deze bijzondere avond. Met zijn gitaar in de hand verplaatst hij van tafel naar tafel en zingt gepassioneerd voor u een liefdes lied.

 troubadour

Ondertussen kunt u smullen  van al het lekkers dat onze braadmeester met liefde voor u heeft klaargemaakt. Geniet naar hartenlust van een goed diner, een romantische setting en vooral: van elkaar!

U kunt op deze avond kiezen van onze kaart, Of voor het door ons samengestelde Valentijns menu!

Robin's Valentijn Menu

Robin's Starters dish
Royale combinatie van voorgerechten, met o.a. uienringen, spareribs, nachos, gamba's en rauwe ham met meloen

De Slager van Sherwood
verschillende vleessoorten zoals: Biefstuk, varkensfilet (varkensoester), kipfilet en spareribs. Dit begeleid door heerlijke gebakken aardappelen en friet. Aardappelsalade, rauwkosten, salades en sauzen.

Grand dessert: 
heerlijke lekkernijen om samen te delen

Prijs: € 28,50 p.p
 

Robin Hood Ribhouse
Gasselterstraat 7
9133 PC  DROUWEN
DRENTHE

T. 0599 - 564 825
E info@robinhoodribhouse.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
geopend vanaf 17:00 uur
Zaterdag: vanaf 16.00 uur
Zondag: vanaf 14:00 uur
In de schoolvakanties ook op maandag geopend!

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Marians dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten