Vandaag geopend vanaf 17.00
Bellen  

Familiedag voor iedereen

https://www.robinhoodribhouse.nl/images/20170419_43.jpghttps://www.robinhoodribhouse.nl/images/20170419_49.jpg

Het is kwart voor tien, op een zaterdagochtend. De koffie pruttelt omgeven met warme dampen, terwijl Lady Marian een proeverij van zoetigheden op de middeleeuwse tafel voor de net arriverende gasten klaarzet. De families stromen binnen in een bonte stoet. Opa en oma, de kinderen met hun kinderen, vriendjes en prille vriendinnetjes en natuurlijk een handvol gekke ooms. Allemaal kijken ze uit naar vandaag, de stralende gezichten geven hun verwachtingen weer. 

Wat een genot! De kinderen razen lekker uit in het attractiepark Drouwenerzand, waar ze zweven, vliegen, rijden en genieten. De mannen, de vaders, blijven nog even hangen voor een tweede kop koffie aan een middeleeuwse tafel. Straks zullen ze allemaal op een tractorboemeltocht gaan, een rit door het Drentse landschap, het afwisselende landschap, met haar karakteristieke hunebedden en glooiingen. Het hobbelt lekker terwijl iedereen met elkaar praat en er naar oude Saksische boerderijen wordt gewezen. Een kleine uitstap bij een schitterend hunebedje zorgt voor een gemoedelijk familiemoment, waarbij mooi foto's van het gezelschap worden geschoten. De tractor-chauffeur geniet van het aanblik.

Bij terugkomst staat Robin Hood al bij de toog om de dorstige vaders op te vangen. De kinderen slurpen snel een Fristi op en haasten zich naar de attracties. Oma kijkt vanaf het zonovergoten terras naar haar kroost, samen met haar dochters wendden ze hun hoofden naar de zon. De avontuurlijke familieleden begeven zich inmiddels in een middeleeuwse kelder, alwaar ze schieten met buks, pistolen en natuurlijk met hand- en kruisbogen. Gemoedelijke ooms en schattige tantes veranderen in competitieve fanatiekelingen, ook de iets oudere jeugd kan er geen genoeg van krijgen. Na een actief uurtje is het tijd voor het buffet. Hoewel menigeen stiekem een broodje hamburger of kroket in het park heeft genuttigd, kan niemand zich verweren tegen de keur aan worsten, kazen en salades en stokbrood die als een overdadige marktkraam op hen staat te wachten. De braadmeester grillen vervolgens hun biefstukken, spareribs en kipspiesen en er gaat een luik open met gebakken aardappeltjes, friet en pangasiusfilet. De kinderen mikken vooral op de kipnuggets en andere snacks. Ze kunnen amper wachten tot het ijsbuffet.
De hele dag onbezorgd eten en drinken, met voor iedereen een passende invulling van de dag. Dat is wat Robin’s Familiedag is. En elke dag genieten de ladies Marian en de Robin Hood's enorm van al deze gezellige, onbezorgde families. 

Nieuwsgierig, bel of mail ons gerust voor informatie. info@robinhoodribhouse.nl of 0599564825

https://www.robinhoodribhouse.nl/images/20170419_44.jpg

Met middeleeuwse groet,


Robin Hood 


grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Robins Familiedag Drouwenerzand

Een complete dag voor de hele familie 

Een heerlijke dag voor ieder familielid, met activiteiten, een onderkomen bij het Robin Hood Ribhouse en kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. Een dag vol lekker eten, vrij drinken en gezelligheid. Robin's Familiedag is voor elk wat wils en geschiktvoor jong tot ouder. U hoeft niet verder te zoeken!

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten