gesloten
Bel ons  

Pasen bij Robin Hood

Samen gezellig sfeervol genieten

Hou je van een uitgebreid brunchbuffet in een sfeervolle omgeving met je naasten? Kom dan langs met Pasen bij het Robin Hood Ribhouse. U geniet van middeleeuwse gastvrijheid en overdaad, van croissant tot biefstuk. Een aanrader voor het hele gezin. Een grandioos brunchbuffet, met een middeleeuws tintje en een bezoek van de paashaas. Boek snel!

Met Pasen kunt u natuurlijk ook ‘s avonds dineren. We serveren Robin’s Paasmenu, maar u kunt ook van onze uitgebreide kaart genieten. Vanwege de grote interesse kunt u op verschillende reserveringstijden boeken, zodat u samen gezellig kunt genieten in onze middeleeuwse sfeer. Wees er tijdig bij en boek op tijd!

Robin’s Brunchbuffet

(aanvang 11:00 uur tot 14:00 uur)

Om elf uur start een heerlijk onbeperkt brunchbuffet met vrij drinken. Diverse broodsoorten, soepen, salades, zoet en hartig beleg. Kortom, zoals een lunch behoort te zijn. Maar u geniet van dit alles in het Robin Hood Ribhouse, dus hebben we naast kroketten en frikadellen, ook heerlijke biefstukken, kippenspiesen en varkensfilet vers van de grill. U kunt gedurende drie uur genieten van al het lekkers. U kunt jus, melk of chocolademelk krijgen en natuurlijk koffie en thee. Maar wilt u iets anders drinken, dan kan dat natuurlijk ook. Dit grandioze middeleeuwse brunchbuffet is inclusief alle dranken.

Prijs volwassenen: €32,50 Prijs kinderen ( 3 t/m 11): €16,25 jongere kinderen zijn gratis. 

( Alle drankjes inclusief)

Robin’s Paasavonden

Robin is vrijgevig, gaat voor smaakvolle middeleeuwse porties en houdt van gezelligheid. Met de Paasdagen kunt u genieten van een uitgebreid driegangendiner, waarin u niets te kort zult komen. Samen genieten staat hoog in het vaandel bij Robin. Naast dit grootse Paasmenu, kunt u ook genieten van de bekende klassiekers van Robin’s kaart. We noemen alleen al Robin’s Startersdish en de Slager van Sherwood. Wees erbij en geniet samen van een middeleeuws diner.

U kunt kiezen uit verschillende aanvangstijden. Om 15:30, 16:00, 18:30 en 19:30 uur. De Bende van Robin Hood ontvangt u met open armen.

Robin’s Paasmenu

Keuze uit 3 soepen

Uiensoep, Mosterdsoep of Tomatensoep

De Slager van Sherwood

Schalen met verschillende vleessoorten zoals: Biefstuk, varkensfilet (varkensoester), kipfilet en spareribs. Daarbij serveren we heerlijke gepofte en gebakken aardappelen en friet. Aardappelsalade, rauwkosten, salades en verschillende sauzen. 

Superijstaart met Vuurwerk

prijs volwassenen: € 35,- prijs kinderen ( 3 t/m 11) € 17,50 


 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten