Vandaag geopend vanaf 17.00
Bellen  

Kerst viert u bij Robin Hood Ribhouse

Kerst is de tijd van gezellig samen zijn en natuurlijk lekker eten. Vier uw kerst extra feestelijk in het Robin Hood Ribhouse. U kunt u genieten van onze maaltijden, zoals u gewend bent van onze menukaart. Ook hebben wij het speciale Robin Hood Kerstmenu of, in het nieuwe gedeelte Marians, het Robin Hood Kerst Grill Buffet.

Robin Hood Kerstmenu

Een onbeperkt buffet op tafel!

Keuze uit 3 soepen
De Soepketel, Kwakzalversoep of Beulsoep
***
De Slager van Sherwood
Biefstuk, varkensoester, kipfilet en spareribs, Gepofte en
gebakken aardappelen en friet. Aardappelsalade, rauwkost,
green salad en vier verschillende sauzen.
***
Superijstaart met Vuurwerk
€ 26,50 p.p.
(of geniet voor € 37.50 inclusief onbeperkt drankjes)

Robin Hood Kerst Grill buffet

Dit heerlijke buffet vind plaats in onze nieuwe ruimte Marians. U kunt hier onbeperkt gebruik maken van het Robin Hood Grill Buffet en ook alle drankjes zijn inclusief! Om uw buffet te beginnen zijn er lekkere voorgerechten en soepen. De braadmeester staat hier garant voor een overheerlijk buffet vers van de grill met o.a. biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spareribs. Dit in combinatie met gebakken aardappelen, frietjes, diverse rauwkosten en sauzen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor vegetarische- en kindergerechten. Aansluitend staat er een ijsbuffet voor u klaar.

€ 37,50 p.p (Inclusief drankjes) / Kinderen tot 12 jaar € 15,75 p.p. (Inclusief drankjes)
Kinderen t/m 2 jaar gratis!

Let op : Reserveer tijdig! Reserveren kan alleen telefonisch of in ons restaurant

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Robin's Vergaderarrangement

De beste ideeën ontstaan nog altijd aan de bar

Bent u op zoek naar de unieke locatie om met uw collega's te vergaderen, een teambuildingdag te houden of een workshop te geven? Dan is Marians, het privé kasteelvertrek van het Robin Hood Ribhouse, de locatie voor u. In een ongedwongen en gezellige sfeer vergaderen. Dat zal de inspiratie zeker ten goede komen. Uw bijeenkomst is geheel verzorgd met drankjes, broodjes en een aansluitend diner.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten