Vandaag geopend vanaf 17.00
Bel ons  

Kerst bij Robin Hood

Kerst is de tijd van gezellig samen zijn en van lekker eten. Vier uw kerst extra feestelijk in het Robin Hood Ribhouse. Met de kerstdagen kunt u genieten van ons speciale Robin’s Kerstmenu of, het Marian’s Kerst-grillbanket. Ook kunt u van onze menukaart kiezen, zoals u het hele jaar door van ons gewend bent. Hieronder hebben we onze uitgebreide mogelijkheden voor u beschreven. Bekijk het goed en wees er snel bij!

Robin’s Kerstmenu

Een uitgebreid onbeperkt drie gangendiner met voor elk wat wils.

We trappen af met een soepje naar keuze, waarna de braadmeesters garant staat voor een overheerlijk buffet op tafel.

Vers van de grill serveren wij biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spareribs, dit in combinatie met gebakken aardappelen, frietjes, diverse rauwkosten en sauzen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor vegetarische en kindergerechten. Aansluitend geniet u van een heerlijke kerstijstaart.

Kortom:

Keuze uit 3 soepen
De Soepketel, Kwakzalversoep of Beulsoep

***

De Slager van Sherwood
Biefstuk, varkensoester, kipfilet en spareribs, Gepofte en gebakken aardappelen en friet. Aardappelsalade, rauwkost, groene salade en vijf verschillende sauzen.

***

Superijstaart met Vuurwerk

Prijs: €26,50 exclusief de drankjes en voor kinderen van 3 t/m 11 jaar €12,50

Inclusief de dranken voor €37,50 en voor kinderen van 3 t/m 11 jaar €17,50

Marian’s Kerst-grillbanket

Ongedwongen en uniek

 Het Marian’s Kerst-grillbanket speelt zich af in de vertrekken naast het restaurant en leent zich uitstekend voor de wat grotere gezelschappen( vanaf 6 personen). Hier geniet u van Robin’s kerstmenu (driegangen)zoals hierboven beschreven , uitgebreid met een zeer divers bijgerechtenbuffet van salades en tussengerechten die u zelf kunt toevoegen aan het diner. En dat is nog niet alles. Gedurende uw diner is er een braadmeester te grillen, die u graag voorziet van extra vlees vers van de grill. Onze jonkheren en deernen staan het gehele diner voor jullie klaar om u op uw wenken te bedienen, maar tapt of schenkt u liever zelf? Dan kan dat natuurlijk ook.

De Marian’s vertrekken kenmerken zich door een open en ongedwongen sfeer en met haar Kerst-grillbanket geniet u zeker van een fijne Kerst met uw familie!

Prijs: €39,75 en voor kinderen van 3 t/m 11 jaar €19,75

(Alles inclusief !!)

 

Onze arrangementen

Familiearrangementen

Robins Familiedag Drouwenerzand

Marians dagje Drouwenerzand

Kerstmenu

Arrangementen speciaal voor
groepen of bedrijfsuitje


Marians Schuttersarrangement

Het schuttersarrangement

Robin's Vergaderarrangement

 

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Schuttersarrangement

Behalve een gezellige en lekkere avond uit eten met collega's, familie of vrienden, is Robin Hood Ribhouse ook de locatie voor een compleet verzorgde avond uit. Het schuttersarrangement is een gezellige avond genieten in teamverband. Ontdek uw talenten met de kruis- en handbogen, buksen en pistolen, in de Schutterij van Sherwood.
Hierna gaat u lekker genieten van het Robin Hood menu speciaal samengesteld voor groepsreserveringen. Dit arrangement leent zich perfect voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest!  

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten