open vanaf: 16.00
Bel ons  

Steakhouse Drenthe

Uit eten in Drouwen in het Robin Hood Ribhouse

Ben je op zoek naar een goed steakhouse in Drenthe, dan is een bezoek aan het Robin Hood Ribhouse in Drouwen zeker de moeite waard. Gelegen in Drenthe naast het attractiepark Drouwenerzand is dit steakhouse perfect te combineren met een dagje weg met het gezin. Als liefhebber van een goed stuk vlees van de grill, de echte steakhouse fan, kom je bij het Robin Hood Restaurant niets te kort.

Het lekkerste vlees of vis van de grill, een must voor de steakhouse fan

Neem een kijkje op de menukaart of laat u verrassen in het restaurant. Bijvoorbeelde de fijn gemarineerde spareribs of een gegrilde Zeebaars. De braadmeester, zoals we de kok in dit middeleeuwse restaurant noemen bereid met passie het lekkerste van de grill. Natuurlijk is er ook gedacht aan de vegetariër en zijn er enkele vegetarische gerechten en een vegetarische salade op de kaart.

Het restaurant voor jong en ouder

Kinderen zullen het restaurant door de sfeer geweldig vinden en het restaurant is dan ook fantastisch om te gaan eten met familie of het gezin. Maar ook voor een etentje met collega's of vrienden is het een toplocatie. Voor speciale gelegenheden zijn er speciale arrangementen, zoals het competetieve schieten in de Schutterij. (Zie het schuttersarrangement).

Vleesrestaurant, Ribhouse, Steakhouse, Steakrestaurant

 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten