open vanaf: 16.00
Bel ons  

Het Schuttersarrangement

Behalve een gezellige en lekkere avond uit eten met collega's, familie of vrienden, is Robin Hood Ribhouse ook de locatie voor een compleet verzorgde avond uit. Het schuttersarrangement is een gezellige avond genieten in teamverband. Ontdek uw talenten met de kruis- en handbogen, buksen en pistolen, in de Schutterij van Sherwood. Hierna gaat u lekker genieten van het Robin Hoodmenu, speciaal samengesteld voor groepsreserveringen. Dit arrangement leent zich perfect voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest!

Ingredienten van het schuttersarrangement

U wordt ontvangen met koffie, thee en schuttersbrood dat stilt alvast de eerste trek.

Vervolgens nodigt Robin of Marian, u uit mee te gaan naar de Schutterij van Sherwood. Hier krijgt u uitleg over het verschillende wapentuig, namelijk kruisbogen, handbogen, buksen en pistolen. De competitie kan beginnen. Wie is de beste schutter van het gezelschap?!

Na een uur schieten staat in het restaurant voor ieder een troon aan een grote tafel, waar een heerlijk Robin Hood menu geserveerd wordt. Het Robin Hood menu heeft voor ieder wat wils en is volledig onbeperkt.

Robin Hood Menu

Keuze uit 3 soepen
Uiensoep, Mosterdsoep of Tomatensoep
***
De Slager van Sherwood
Schalen met verschillende vleessoorten zoals: Biefstuk, varkensfilet (varkensoester), kipfilet en spareribs. Dit begeleid door heerlijke gepofte en gebakken aardappelen en friet. Aardappelsalade, rauwkosten, salades en vijf verschillende sauzen.
***
Superijstaart met Vuurwerk

Tijdens uw schuttersarrangement zal ook een winnaar bekend gemaakt worden die door Robin Hood en zijn kornuiten speciaal in het zonnetje gezet zal worden.

Dit complete arrangement: € 42,50 p.p. (exclusief drankjes en vanaf 10 pers.)

Het arrangement is tevens uit te breiden met ons Robin Hood's -drankarrangement. Voor €17,- p.p. geniet u onbeperkt de gehele avond.

Schutterij van Sherwood kan alleen op reservering.

Groepsarrangement

Let op: Voor groepen vanaf 25 personen hebben wij het Marians Schuttersarrangement samengesteld. Gezellig genieten in het aparte sfeervolle kasteelvertrek "Marian's". In dit arrangement zijn buffet en drankjes ook inbegrepen! Klik hier voor meer info.

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten