Today open: 12.00 - 22.00u
Call us  

***THIS PAGE IS NOT TRANSLATED YET, DISPLAYED IN STANDARD LANGUAGE***

Groepsarrangementen

Ideaal voor (bedrijfs)feest of partij!

Iets ondernemen met het hele bedrijf, als teambuilding of u heeft iets te vieren? Het Robin Hood Ribhouse heeft ook voor de zakelijke markt de mogelijkheden in huis om hier iets speciaals van te maken. Misschien wilt u een heerlijk etentje in ons sfeervolle restaurant combineren met iets leuks doen: een schutterscompetitie de schutterij van Sherwood. Met ons schuttersarrangement bevat dit alle ingrediënten voor een gezellige avond.

Daarnaast heeft het Robin Hood Ribhouse de beschikking over haar eigen privé kasteelvertrek "Marians", met eigen bar. Niet alleen gezellig voor een sfeervolle avond eten in groepsverband, ook wordt deze ruimte vaak gebruikt voor inspiratievolle vergaderingen! Zie hiervoor ons vergaderarrangement.

Het schuttersarrangement

Behalve een gezellige en lekkere avond uit eten met collega's, familie of vrienden, is Robin Hood Ribhouse ook de locatie voor een compleet verzorgde avond uit. Het schuttersarrangement is een gezellige avond genieten in teamverband. Ontdek uw talenten met de kruis- en handbogen, buksen en pistolen, in de Schutterij van Sherwood. Hierna gaat u lekker genieten van het Robin Hood menu speciaal samengesteld voor groepsreserveringen. Dit arrangement leent zich perfect voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest!  

In combinatie met het privé kasteelvertrek, voor groepen vanaf 25 personen kunt u kiezen voor Marians Schutters Arrangement.

Marians Schuttersarrangement

Een leuke avond vol plezier, iets ondernemen met elkaar en genieten van heerlijk eten in het privé kasteelvertrek Marians. De gehele avond vrij gebruik van de bar, dus alle drankjes zijn inclusief!  (Lees meer)

Robin's Vergaderarrangement

De beste ideeen ontstaan nog altijd aan de bar

Bent u op zoek naar de unieke locatie om met uw collega's te vergaderen, een teambuildingdag te houden of een workshop te geven? Dan is Marians, het privé kasteelvertrek van het Robin Hood Ribhouse, de locatie voor u. In een ongedwongen en gezellige sfeer vergaderen. Dat zal de inspiratie zeker ten goede komen. Uw bijeenkomst is geheel verzorgd met drankjes, broodjes en een aansluitend diner. (Lees meer)

Inspirerende Personeelsuitjes

Het aangename met het nuttige combineren? Het Robin Hood Ribhouse biedt in samenwerking met Skillz Trainingen enkele zeer inspirerende workshops aan, welke een motiverende toevoeging zijn op de personeelsdagen of bedrijfsevenementen. (Lees meer)

Onze arrangementen

Familiearrangementen

Robins Familiedag Drouwenerzand

Marians dagje Drouwenerzand

Arrangementen speciaal voor
groepen of bedrijfsuitje


Marians Schuttersarrangement

Het schuttersarrangement

Robin's Vergaderarrangement

 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Directions

Own transport:

Robin Hood Ribhouse is easily accessible, both by car and by public transport. Our accommodation offers plenty of parking.

From Emmen / Borger

N34 Borger exit, direction Drouwen

From Assen, Groningen, Veendam:

via the Gieten roundabout on the N34, direction Emmen. Gasselte exit, direction Drouwen / Borger, the Drouwenerzand is located between Gasselte and Borger and is signposted, Robin Hood Ribhouse is right on the road.

Public transport:

Buses run directly from the NS stations in Emmen and Groningen to our main entrance: line 59, stop Drouwenerzand From the train station in Assen, take bus line 28-Stadskanaal to Gieten, change there to line 59-Emmen, stop Drouwenerzand. Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten