.intro .knop{display:inline-block; max-width:70%;} Restaurant Robin Hood - Geniet van een van onze terrassen
Vandaag open: 12.00 - 22.00u
Bel ons  

Terrassen

Robin Hood ribhouse heeft verschillende terras mogelijkheden . Voor de zonnige dagen, een prachtig ruim opgezet sfeervol terras met volop zon en schaduw plekken. Ook het overdekte verwarmde veranda terras is een heerlijke gelegenheid om behaaglijk te genieten van de gerechten die de braad meesters vers van de grill bereiden.

Dagelijks vanaf 12 uur zijn de terrassen geopend voor zowel keuze van de lunchkaart, diner kaart of een drankje met een hapje .

terras 4

terras 3

grill restaurant drouwen
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten