Vandaag geopend vanaf 14.00
Bellen  

Gegroet enthousiasteling,

Handen uit de mouwen en een vrolijk gezicht, dat is Robin Hood Ribhouse.
Ben jij tussen de 15 en 20 jaar oud en opzoek naar een leuke bijbaan in een enthousiast team? Heel goed, dan zoeken we jou. Uren maken in de zomer, maar daarna ook graag bijverdienen in de weekenden? Perfect, mail maar gelijk.

Robin zoekt enthousiaste jongeren die gasten een fantastische avond willen bezorgen. Robin Hood Ribhouse is een restaurant waar iedereen welkom is, we hechten waarde aan enthousiasme, een glimlach en gastvrijheid. Wil jij groeien in tot een waardevolle kracht binnen Team Robin Hood?
Je bent vrolijk, uitbundig en zorgzaam en opzoek naar een bijbaan voor het hele jaar. 

Vanuit de spoelkeuken kun jij doorgroeien tot die topper die mensen blijmaakt. Als middeleeuws geklede schutter of als jonkvrouw, of toch liever als hulp in de keuken? Het kan allemaal!

Wat doe je?

Mail je C.V. met motivatie naar info@robinhoodribhouse.nl en je hoort snel van ons!


Met middeleeuwse groet,


Team Robin Hood

grill restaurant drouwen

Robins Arrangemententip

Marians dagje Drouwenerzand

Een heerlijke familiemoment

Lekker met de hele familie naar het Attractiepark Drouwenerzand en toch ook fijn samenzijn. Een complete dag met een kop en een staart. Naast kaartjes voor het attractiepark, een heerlijke lunch en afsluitend borreluurtje. Om iets te vieren, om met elkaar te zijn, om een fantastische dag te beleven met zijn allen.

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten