Vandaag open vanaf: 14.00u
Bel ons  

Inspirerende personeelsuitjes

Het Robin Hood Ribhouse organiseert regelmatig originele workshops voor bedrijven. Deze workshops of inspirerende break ups kunnen een inhoudelijke en motiverende toevoeging zijn op personeelsdagen en bedrijfsevenementen.


Marian's, het privé kasteelvertrek van het Robin Hood Ribhouse, kenmerkt zich door de ongedwongen manier van gastvrijheidsbeleving en biedt de perfecte gelegenheid voor een workshop of zakelijke activiteit. In deze unieke ruimte, staat na afloop van uw workshop onze braadmeester garant voor een uitmuntend Grillbuffet op de middeleeuwse marktplaats. Wij bieden hiervoor diverse arrangementen aan.


In het overzicht van workshops vindt u een vijftal voorbeelden van workshops die Robin Hood op dit moment aanbiedt. Wij werken hiervoor samen met een professioneel Trainingsbureau Skillz Trainingen. Naast dit aanbod bestaat er de mogelijkheid op verzoek gerichte workshops en bedrijfsmeetings samen te stellen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.


Workshops: De kosten van een workshop zijn EUR 49,50 p.p inclusief alle dranken

Overzicht Workshops

Wie is skillz Trainingen?

Ontvouw, ontwar, ontwikkel
Skillz Trainingen biedt maatwerk (incompany) trainingen, workshops aan en coacht op klantgerichte, communicatieve en commerciële vaardigheden gericht op management, team en persoonlijke ontwikkeling. Skillz Trainingen is opgericht door Astrid Dijk. Het is mijn persoonlijke missie om mensen beter te maken in zogenoemde soft skills (persoonlijke en sociale vaardigheden). Goede soft skills zorgen voor ware klantambassadeurs en een hoge omzet per klantgesprek.

 

Grill restaurant Robin Hood Drenthe
Steakhouse Drouwen Drenthe
grill restaurant drouwen

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:

Robin Hood Ribhouse is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze accommodatie biedt volop parkeergelegenheid.

Vanuit Emmen/ Borger; N34 afslag Borger, richting Drouwen

Vanuit Assen, Groningen, Veendam: via rotonde Gieten over de N34, richting Emmen. Afslag Gasselte, richting Drouwen/ Borger, het Drouwenerzand ligt tussen Gasselte en Borger en wordt met borden aangegeven, Robin Hood Ribhouse vindt u direct aan de weg.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-stations in Emmen en Groningen rijden er rechtstreeks bussen tot voor onze hoofdingang: lijn 59, halte Drouwenerzand
Vanaf NS-station Assen, per bus lijn 28-Stadskanaal naar Gieten, daar overstappen op lijn 59-Emmen, halte Drouwenerzand.

Robin Hood Ribhouse in Google Maps
Robin Hood Ribhouse | Gasselterstraat 7 | 9533 PC Drouwen Drenthe| Tel. 0599 - 56 48 25 | info@robinhoodribhouse.nl
lekker eten